Home / archiefcentraal / computerdocenten gevraagd

computerdocenten gevraagd

Wanneer men het prettig vindt kunnen de cursussen met een andere docent samen worden gegeven. De cursussen worden gegeven in de computerruimtes van Welzijn Ouderen in Dalfsen of Nieuwleusen. Als docent kan je zelf je dagdeel en locatie aangeven. Het is mogelijk om eerst een les bij te wonen van een van de docenten. Heb je belangstelling dan kun je contact opnemen met Tineke Langbroek Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 0529 − 434570. Bereikbaar op dinsdagochtend en woensdagochtend.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.