Home / archiefcentraal / combitoernooi bij usv

combitoernooi bij usv

De deelnemende teams bestaan uit vriendenploegen, buurtverenigingen, families en bedrijven. Voor de eenendertig deelnemende teams staat de felbegeerde Combi-wisseltrofee op het spel, deze werd in 2010 gewonnen door het team van ‘t Vazel. Voor de nummers 1, 2 en 3 zijn de gouden en zilveren troffel en de bronzen voegspijker te verdienen.

De Supportersvereniging van USV is traditiegetrouw vertegenwoordigd met de barbecue op het terras van het sportpark. Bovendien wordt het toernooi ook dit jaar opgeluisterd door een live-uitzending van Vechtdal FM, de omroep voor Nieuwleusen, Dalfsen en Ommen. Na de prijsuitreiking kan er op het terras onder het genot van een hapje, drankje en muziek nog lang nagepraat worden.

Een deel van de opbrengst, bijeengebracht door de deelnemende teams, USV, de combi-bouwbedrijven en evenementencomplex ‘de Deel’ wordt dit jaar geschonken aan Verzorgingshuis ‘De Hulstkampen’.

Aanvang van het toernooi is 10.00 uur, de finalewedstrijden beginnen rond 16.30 uur. Kijk op www.unionsv.nl voor meer informatie over het Combitoernooi.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.