Home / archiefcentraal / clowneske show bij de zonnebloem

clowneske show bij de zonnebloem

Juist door de genereuze subsidie van de Hessel Mulertstichting zijn deze feestelijke activiteiten haalbaar.

Las Paljas is een amusementsgroep die al sinds 1972 bestaat uit door de wol geverfde amateurmuzikanten met een professionele inslag. Las Paljas stelde bepaald niet teleur en bracht deze lentefeestmiddag een gezellig en afwisselend optreden met muziek, cabaret en variété op de planken. Door de afwisseling van de muzikale nummers met zang en clownerie werden de toegestroomde gasten van de Zonnebloemafdeling Ommen bijzonder aangenaam verrast.

“Goed dat jullie zoiets voor ons mensen doen”, was een van de blije reacties van de voornamelijk oudere gasten op deze middag, hetgeen alle vrijwilligers van de vereniging beschouwen als een warme waardering voor hun inspanningen.

Een uitermate geslaagde middag, die de Zonnebloemafdeling in Ommen zeker vaker zal organiseren.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.