Home / archiefcentraal / caribbean beauty en fashion show

caribbean beauty en fashion show

Een voorproefje op het komende zomerseizoen. Dat wordt de Caribbean Beauty & Fashion Show die op zaterdag 14 mei in Dalfsen wordt gehouden. Met muziek, mode en bijpassende hapjes en drankjes verandert Dalfsen voor één dag in een tropisch vakantiedorp.

Caribbean Beauty & Fashion Show is een initiatief van een aantal Dalfser beauty- en mode-ondernemers. Samen hebben zij twee spetterende Caribische modeshows georganiseerd, waarin professionele modellen de bezoekers de laatste zomertrends op het gebied van dames-, heren- en kindermode zullen tonen.

De shows zullen worden gehouden op het Kerkplein in Dalfsen en de toegang is geheel gratis. De eerste show vindt plaats om 14.30 uur, en de tweede show volgt om 19.00 uur. De ritmische klanken van de marching percussion band van Excelsior, in bijpassende outfit gestoken, zullen het begin van de shows aankondigen.

In deze Carribische entourage voorziet de plaatselijke horeca de bezoekers van passende hapjes en drankjes en na afloop van de laatste modeshow wordt er van 20.00 tot 24.00 uur een swingende afterparty gehouden, met medewerking van Dj Buffel. Om 20.00 uur verzorgd sportstudio Kontrast een demonstratie les Zumba , een ritmische dans gebaseerd op de Latijns Amerikaanse danscultuur.

De deelnemende ondernemers hebben hun winkels doorlopend geopend tot 21.00 uur. Deze zijn gemakkelijk herkennen aan de speciaal hiervoor ontworpen vlaggen voor hun deur.

Mocht er een tropische regenbui losbarsten, dan gaan de shows gewoon door, want de initiatiefnemers hebben overal rekening mee gehouden en zorgen ervoor dat de shows droog bekeken kunnen worden. Kortom, het belooft een bijzonder evenement te worden dat zeker een bezoekje waard is.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.