brillenwinkel eyelove opent filiaal in da

Eyelove laat de opticien weg en heeft geen eigen winkels waardoor een kwaliteitsbril niet duur hoeft te zijn. De nieuwe brillenwinkel wil hiermee het kopen van een bril laagdrempelig en voordeliger maken en de optiekmarkt in Nederland definitief openbreken.

Directeur en mede- oprichter van Eyelove Brillen, John Keijsers: “Consumenten hebben jarenlang teveel betaald voor een bril. Door het weglaten van de opticien en door samen te werken met DA, kunnen wij brillen aanbieden voor opvallend lagere en completere prijzen dan andere spelers in de brillenbranche, waar er bij de lage prijs waarmee ze adverteren vaak nog allerlei extra kosten bijkomen. Met Eyelove Brillen breken we de optiekmarkt definitief open voor de consument.”

Op zaterdag 4 juni gaat de DA Drogisterij van Hester Wermink aan de Brugstraat van start met de verkoop van Eyelove Brillen. De prijzen van de brillen zijn inclusief ontspiegeling, een kraswerende laag en eventueel extra dunne glazen. De maximaal leverbare sterkte inclusief cilinder loopt tot -8.00 of +8.00. Daarnaast zijn alle monturen ook als zonnebril op sterkte voor dezelfde prijs leverbaar. Om de opening te vieren zijn er tot en met zondag 19 juni verschillende openingsacties.

De consument heeft alleen een bestaande bril nodig die onder een automatische sterktemeter wordt gelegd of de gegevens van een recente oogmeting. Na het kiezen van een montuur wordt de bril besteld en binnen veertien dagen kan de bestelde bril opgehaald worden bij het DA-filiaal. De speciaal opgeleide DA-medewerker helpt bij de bestelling en adviseert de consument.

Eyelove Brillen is in 2010 begonnen met de verkoop van brillen in DA Drogisterijen. Inmiddels zit Eyelove op ruim vijfennegentig locaties verspreid door heel Nederland.

Kijk op www.eyelovebrillen.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.