Home / archiefcentraal / bouwbedrijf van dijk hardenberg genomineerd

bouwbedrijf van dijk hardenberg genomineerd

Voor het Vechtdal is dat bouwbedrijf van Dijk uit Hardenberg. Fundeon Onderwijsprijzen worden uitgereikt op 29 september tijdens de Relatiedag van Fundeon.

Kenniscentrum Fundeon reikt jaarlijks de Onderwijsprijzen uit aan organisaties en personen die zich inzetten om in de dagelijkse beroepspraktijk van de bouw- en infrasector, goede leeromgevingen voor leerlingen en stagiairs te creëren. Fundeon erkent leerbedrijven en ondersteunt deze bij het bieden van goede leerbanen en stageplaatsen.

Genomineerden regio Noordoost

Naast de hoofdprijs voor Beste Leerbedrijf Bouw & Infra reikt Fundeon ook prijzen uit voor de beste leerbedrijven in de subcategorieën bouw, infra, gespecialiseerde aannemerij en middenkader. Voor elke subcategorie zijn drie bedrijven genomineerd. De winnaars van de subcategorieën strijden onderling om de hoofdprijs. Voor regio Noordoost zijn respectievelijk de volgende leerbedrijven genomineerd: Van Dijk Bouw B.V uit Hardenberg, Van Dusschoten Bestrating en Bouw uit Enschede, Frans Nooren B.V. uit Stadskanaal en Bouwbedrijf Salverda BV uit ‘t Harde.

Drie genomineerden maken kans op de prijs voor Beste Praktijkopleider Bouw & Infra. Voor regio Noordoost is John Bruining van Bimo Bouw uit Harderwijk genomineerd.

De kanshebber voor de prijs Beste Leerlingbouwplaats 2011 is voor regio Noordoost het restauratieproject de Abdij Sion te Diepenveen met als aannemer Nossent Bouw B.V. uit Winterswijk. De prijs is bedoeld voor de bouwplaats die meerdere leerlingen de beste leerbaan biedt.

De winnaars van de prijzen Beste Leerbedrijf Bouw & Infra en Beste Praktijkopleider Bouw & Infra strijden na de Relatiedag van Fundeon mee voor de landelijke prijzen. Zij nemen het dan op tegen de kandidaten die zijn genomineerd door één van de andere zestien sectorale kenniscentra.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.