Home / archiefcentraal / bostheater trakteert op music in the woods

bostheater trakteert op music in the woods

Het NNJO bestaat uit zo’n 75 jonge, getalenteerde musici uit Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland.

Liefst vijf leden van muziekvereniging Crescendo maakt deel uit van deze muzikale kweekvijver, waarvan Wout Eshuis, naast artistiek leider, dirigent is. De uitvoering ‘Music in the Woods’ is naast veelzijdig, toegankelijk, geschikt voor alle leeftijden en in repertoire variërend van klassiek tot swingende latin.

Mits de weersomstandigheden goed zijn begint het gratis toegankelijke concert om half vier. Er is volop gelegenheid te parkeren in de nabijheid van het amfitheater en de route is vanaf de ingang van de camping met pijlen aangegeven. Ook staan vrijwilligers van de stichting paraat om belangstellenden de weg te wijzen. Meer informatie is te vinden op website www.bostheaterommen.nl met hierop de link naar het jeugdorkest.

De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt met hulp van de Rabobank, gemeente Ommen, Vodafone en Lionsclub Ommen/Dalfsen.

Lees ook

Ommerschans zit niet te wachten op bataljon getraumatiseerde asielzoekers

OMMEN – Er is flinke beroering ontstaan in het noordelijkste puntje van de gemeente Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.