Home / archiefcentraal / bos bedden lopers intrimloopvierdaagse

bos bedden lopers intrimloopvierdaagse

Op de 10 kilometer liep Erwin Akkerman een sterke wedstrijd, waarbij hij met een tijd van 35.13 minuten op de tweede plaats eindigde. In de categorie Mannen senioren behaalde hij de eerste plaats. In de categorie Mannen 40 plus werd Arend Jan van de Hoek tweede met een tijd van 37.13 minuten. Harm Kooiker liep sinds lange tijd weer een wedstrijd. Hij toonde zijn herstel aan door bij de Mannen 50 plusals eerste te finishen in 37.52 minuten, waarmee hij tevens zijn eigen AG ’85 Clubrecord Mannen 50 plus met negen seconden verbeterde.

Roelof Schra liep 38.33, waarmee hij een nieuw persoonlijk record liep. Jan Schra liep 39.19, Albert Mussche 39.29, Albert de Boer 42.52, Henk Akkerman 43.56, Cor Kooiker 44.36, Arnold Muller 46.51, Roelof Sondaar 47.38 en Henk Wallinga 48.33 minuten. Harold Kruidhof stapte geblesseerd uit.

Bij de wedstrijd over 6 kilometer werd Margje Timmerman eerste bij de dames met 26.36 minuten. Jennie Braamskamp werd derde met 28.39 en Jan Dunnink liep een tijd van 28.48 minuten. Dinsdag is de tweede wedstrijd van de Trimloopvierdaagse.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.