Home / archiefcentraal / bloemen en rommelmarkt in beerzerveld

bloemen en rommelmarkt in beerzerveld

Een bloemetje vergeten voor Moederdag? Geen nood, gewoon even langskomen op de altijd gezellige markt aan de Westerweg 40 in Beerzerveld. Keuze genoeg, zowel voor binnen en buiten er is voldoende potgrond en bemeste tuinaarde om de tuin zomerklaar te maken.

Naast het grote aanbod aan planten is er ook de traditionele rommelmarkt waar onder andere kleding kan worden gekocht. Natuurlijk ontbreken de eigen gemaakte ambachtelijke producten niet zoals de bekende knieperties en de overheerlijke puddingbroodjes. In de Garve staat vanaf 09.00 uur de koffie klaar, waar tevens kan worden ingeschreven op fraaie gebruiksartikelen.

De Bloemen- en Rommelmarkt is op de parkeerplaats naast de Hervormde Kerk en duurt tot 12.00 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.