bloemen en rommelmarkt in beerzerveld

Een bloemetje vergeten voor Moederdag? Geen nood, gewoon even langskomen op de altijd gezellige markt aan de Westerweg 40 in Beerzerveld. Keuze genoeg, zowel voor binnen en buiten er is voldoende potgrond en bemeste tuinaarde om de tuin zomerklaar te maken.

Naast het grote aanbod aan planten is er ook de traditionele rommelmarkt waar onder andere kleding kan worden gekocht. Natuurlijk ontbreken de eigen gemaakte ambachtelijke producten niet zoals de bekende knieperties en de overheerlijke puddingbroodjes. In de Garve staat vanaf 09.00 uur de koffie klaar, waar tevens kan worden ingeschreven op fraaie gebruiksartikelen.

De Bloemen- en Rommelmarkt is op de parkeerplaats naast de Hervormde Kerk en duurt tot 12.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.