bibliotheken volgende week dicht

. Ook de Bibliobus rijdt niet in deze week. Vanaf maandag 23 mei zijn beide vestigingen weer geopend, de Bibliobus hervat dan de normale route.

Met het nieuwe bibliotheeksysteem kunnen veel handelingen sneller en effici├źnter uitgevoerd worden. Reserveren, verlengen en het verwerken van klantgegevens wordt met het nieuwe systeem een stuk sneller. Omdat de omzetting de gegevens van miljoenen boeken en driehonderdduizend klanten betreft en alles met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gedaan moet worden, zien de bibliotheken zich genoodzaakt een week dicht te gaan. De aanpassingen zijn vooral intern, voor de klant verandert er weinig.

Het online verlengen en reserveren via de catalogus is ook niet mogelijk. Deze functie is vanaf zaterdag 14 mei 18.00 uur uit de lucht. De website van de Bibliotheek is wel bereikbaar. De uitleentermijn wordt vanzelfsprekend met een week verlengd. Vanaf maandag 23 mei zijn beide vestigingen weer geopend. De Bibliobus hervat dan de normale route. Ook kan er weer via internet gereserveerd en verlengd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.