Home / archiefcentraal / bevrijdingsfestival in zwolle rustig verlopen

bevrijdingsfestival in zwolle rustig verlopen

Het festivalterrein en het Rode Torenplein zijn wel goed bezocht. Tijdens één van de optredens op het hoofdpodium werden festivalgangers uit voorzorg verzocht naar de binnenstad te gaan om te voorkomen dat er teveel druk zou ontstaan op het veld. Het bleef de hele dag gezellig druk.

Enkele cijfers: Negentig festivalbezoekers brachten een bezoek aan EHBO posten. Er zijn acht bezoekers voor behandeling doorgestuurd naar het ziekenhuis. Daarbij ging het voor een groot deel om het drinken van teveel alcohol. De Nederlandse Spoorwegen heeft extra treincapaciteit ingezet.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.