Home / archiefcentraal / bachkoor zingt ein deutsches requiem

bachkoor zingt ein deutsches requiem

Medewerking verlenen de pianisten Jan de Roos en Victoria Dmitrieva en de solisten Claudia Patacca (sopraan) en Pieter Hendriks (bariton). Het geheel staat onder leiding van dirigent Leendert Runia.Het programma bestaat uit prachtige romantische muziek van Johannes Brahms, in het voorprogramma enkele liederen en na de pauze zijn bekende meesterwerk: Ein Deutsches Requiem.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten voor het concert zijn te verkrijgen bij Bruna Diek in Ommen en Boekhandel Heijink in Hardenberg. Ook is het mogelijk kaarten te bestellen bij koorleden of via de website www.sallandsbachkoor.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.