Home / archiefcentraal / atleten moeten wennen aan omstandigheden

atleten moeten wennen aan omstandigheden

De Geert Brettschneiderloop in Zwolle is de laatste wedstrijd van het NOVON Loopcircuit 2010-2011 en vernoemd naar de inmiddels 95 jaar oude Geert Brettschneider die nog steeds als vrijwilliger actief is bij de wedstrijden die door AV PEC 1910 worden georganiseerd. Klaas Compagner startte op de 15 kilometer, maar besloot door de warmte de wedstrijd na twee ronden te beëindigen. Hij liep de 10 kilometer in 41.44 minuten.

In Assen nam Kees van der Weide deel aan de TT-run. Op het race circuit nam hij deel aan de wedstrijd over twee laps. Hij liep de 8,86 km in 56.59.75. Op Koninginnedag werd door Loopgroep2000 een tweetal wedstrijden georganiseerd. Allereerst de Wallenloop in Elburg en later de Stadsloop in Hattem. Bij de Wallenloop liep Harold Kruidhof de 10 kilometer in 38.35 minuten. Op de 5 kilometer waren meer AG-ers actief. Arend Jan van de Hoek liep een tijd van 18.17 minuten. Margje Timmerman liep 21.37, Gert-Jan Ubels 21.50 en Jan Dunnink 24.18 minuten. Bij de Stadsloop in Hattem liep Klaas Compagner de 10 kilometer in 39.55 minuten.

Volgende week begint in Meppel de Trimloopvierdaagse. Vier dinsdagen op rij kan deelgenomen aan diverse wedstrijden.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.