Home / archiefcentraal / atelier witharen opent tweemaal

atelier witharen opent tweemaal

Onder grote belangstelling heeft wethouder Ko Scheele, samen met atelier-medewerker Jaap van Berkum afgelopen vrijdag, de opening van de zomerexpositie van de beeldentuin verricht van Atelier Witharen in Witharen. Tevens werd die dag ook de nieuwe werkplaats van het atelier geopend. Deze eer viel ten deel aan de heer Gerrit de Rijk. Als goede vriend van de familie was het voor de tweede maal dat hij het altelier mocht openen. Vijfentwintig jaar geleden opende hij het atelier dat toen gevestigd was in Oud Lutten.

Lees ook

Hoogste opbrengst kinderpostzegels voor De Triangel in Witharen

WITHAREN – Nout, Selwin en Sven van basisschool de Triangel in Witharen hebben gemiddeld de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.