Home / archiefcentraal / atbers weer vol aan de bak

atbers weer vol aan de bak

Het voltallige ATB-Team Lemelerveld stond hier aan het vertrek. Evenals de vorige wedstrijden voor de topcompetitie waren de wedstrijd ook dit weekend weer verdeeld over twee dagen.

Nick van den Heuvel en Jeroen Wessel (beiden Amateurs) maakten zich zaterdagmiddag klaar voor hun wedstrijd. Jeroen kreeg helaas bij de waming-up al problemen met zijn versnellingsapparaat. Hij kon deze niet op tijd verhelpen en zag de wedstrijd in rook opgaan. Nick startte wel. Hij startte goed en nestelde zich direct in de kopgroep. In de laatste ronde deed Nick enkele uitlooppogingen maar werd telkens teruggepakt. Tom Hoekman wol de wedstrijd uiteindelijk en Nick werd nog knap tweede. Jeroen reed daags erna nog wel een criterium op de weg in Noordwolde, hij finishte daar als 24e in het peloton.

Dienand Broekhuis ging zondagochtend bij de Masters 40 plus van start. Ook hij kende een goede start. Er ontstond een uit elf man bestaande kopgroep waaronder Dienand. Na een solide wedstrijd kwam hij als nummer elf over de eindstreep. Na de wedstrijd van de Masters gingen ook de Elite Dames van start voor hun wedstrijd. Lyan Rensen vertrok goed en kwam rond een vijftiende positie te rijden. Helaas viel ze de laatste ronden wat plaatsen terug en finishte alsnummer twintig.

Mark van der Heijden en Jordy Luisman reden ’s middags hun wedstrijd bij de Elite Heren. Jordy kende een slechte start maar reed vervolgens in ronde twee de top twintig binnen. Een formidabele eindsprint bracht hem uiteindelijk tot plek zestien. Mark kende wel een goede start maar moest deze later bekopen. Hij finishte op plek tweeentwintig.

Volgend weekend staat voor ATB-Team Lemelerveld een thuiswedstrijd op het programma, in Holten wordt Nationale wedstrijd verreden. Kijk voor meer informatie op www.atbteamlemelerveld.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.