Home / archiefcentraal / agressieve jongen aangehouden

agressieve jongen aangehouden

De 17-jarige inwoner van Gramsbergen verkeerde onder invloed en agenten besloten hem voor zijn eigen veiligheid thuis te brengen. Bij zijn woning werd hij echter weer agressief. Hij gooide met een krat en liep schreeuwend de straat op.

Ook gedroeg hij zich agressief in de richting van een vriend die hem probeerde te kalmeren. Hierop besloten de agenten de jongen alsnog aan te houden. Hij werd ter ontnuchtering ingesloten en kan een proces-verbaal tegemoet zien.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.