Home / archiefcentraal / activiteitenterrein westzijde gemeentehuis

activiteitenterrein westzijde gemeentehuis

Het college heeft de draagkracht en drooglegging van de locatie Bellingeweer/ijsbaan laten onderzoeken door Mos Grondmechanisatie B.V. uit Rijssen. De draagkracht en drooglegging van de locatie ten westen van het gemeentehuis was al onderzocht door Mos Grondmechanica. De draagkracht en drooglegging van de overige twee locaties zijn niet onderzocht. Dit omdat deze twee locaties om andere redenen dan de draagkracht en drooglegging niet in aanmerking komen om als activiteitenterein te worden aangewezen.

Al met al vindt het college dat het terrein aan de Westzijde van het gemeentehuis het meest geschikt is, omdat er een minder drukke weg overgestoken moet worden voor bezoekers, er voldoende parkeergelegenheid is, er draagvlak is bij de veel partijen binnen de Dalfser gemeenschap en het terrein niet belast is met privaatrechtelijke verplichtingen. Na ophoging van het terrein aan de Westzijde vormen ook de draagkracht en drooglegging geen obstakels meer.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.