Home / archiefcentraal / aco sucessen op de baan en op de weg

aco sucessen op de baan en op de weg

In totaal schreven 31 atleten, een ongekend hoog aantal, van ACOVanElderen uit Ommen zich tijdens het afgelopen weekend in bij baan- en wegwedstrijden.

19 ACO-atleten hadden zich ingeschreven voor de tweede medaillewedstrijd die gehouden werd door de atletiekvereniging SISU uit Almelo. 23 PR’s en eenmaal een clubrecord werden gescoord bij deze wedstrijd. Pupil Ingmar Bouwman werd netjes tweede, op de sprint 60 meter hij finishte in 9.4 en bij het hoogspringen pakte hij een tweede plaats met 1.20 meter.

Selectie-atlete Emilie Corbeth ( D-junior) kwam goed door op haar 600 meter, zij scoorde algemeen een derde plaats in 1.54.5. Bij de junior-C meisjes werd meerkampster Debbie Baltes eerste op de sprint 80 meter, zij pakte het goud in 10.5, op dezelfde afstand werd Eva Gnodde derde in 10.7. Ook bij het hoogspringen pakte Debbie Baltes het goud, zij sprong naar 1.50 meter en verbrak hiermee het clubrecord. Ook bij het kogelstoten kwam ze ook goed door, zij stootte de kogel naar de derde plaats in 8.89 meter.

De Beverwijkloop van Balkbrug werd door 12 atleten in de diverse groepen gelopen. Bij de jeugd tot 15 jaar 1500 meter werd Marije Dankelman tweede in een zeer snelle 5.40, Sanne Otten volgde haar op de voet en werd derde in 6.06.

Yvonne Meijer moest op haar 5000 meter de kopgroep laten gaan en werd derde in 21.05. Op dezelfde afstand was master Giny Dunnewind weer heer en meester, zij liep haar 5000 meter zeer vlot en kwam als eerste over de meet in 20.18. Haar trainingsmaatje Ineke Nawijn werd netjes derde in een 23.14.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.