Home / archiefcentraal / 35e avondwandeldriedaagse lemelerveld

35e avondwandeldriedaagse lemelerveld

. Inschrijven kan op maandagavond van 18.00 tot 18.30 uur, in de voetbalkantine van de VV Lemelerveld. Als je maandag niet kunt, is er dinsdag nog gelegenheid om je in te schrijven.De woensdagavond is een inhaalavond.

De gezamenlijke ouderraden van de Lemelerveldse basisscholen die dit wandelevenement organiseren hopen natuurlijk op een grote deelname,en op mooi wandelweer.De wandeldriedaagse is niet alleen voor de schoolgaande jeugd,ook ouders ,broers en zussen,ooms en tantes en opa’s en oma’s en andere belangstellenden , kunnen aan dit gezonde evenement meedoen.

De routes zijn weer met zorg samengesteld, zodat u volop kunt genieten van de prachtige omgeving in en om Lemelerveld. Donderdag 19 mei, op de slotavond, worden alle wandelaars begeleid door muziekvereniging Polyhymnia vanuit het Anker naar de finish, de voetbalkantine.

De kosten voor dit evenement zijn 3 euro per persoon. Hiervoor krijgt u onderweg drinken en een versnapering aangeboden bij de controleposten en bovendien krijgt u een mooie herinneringsmedaille. De 35e wandeldriedaagse Lemelerveld wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.