zwemtalent zit in de genen

De kleinzoon van badmeester Marinus van Zwembad Beerze Bulten zwom af voor zijn C diploma. En dat binnen zeven maanden. Het zwemtalent heeft natuurlijk veel met zijn opa geoefend. “Binnen zeven maanden drie diploma’s halen is uitzonderlijk”, aldus Herma Drenthen, hoofd zwemzaken van Zwembad Beerze Bulten.

Het is een combinatie van factoren dat dit heeft kunnen gebeuren. Anderhalf jaar geleden heeft Beerze Bulten een nieuw concept geïntroduceerd, het 2-uurszwemmen. Hierdoor kun je langer met de kinderen bezig zijn en krijgen ze het zwemmen sneller onder de knie. Daarnaast is Lars niet bang en zeer enthousiast.

Badmeester Opa Marinus is zo trots als een pauw: “Ondanks mijn 67 jaar ben ik vier keer per week op Beerze Bulten te vinden. Ik vind het fantastisch om die kleintjes zwemles te geven. Thuis zitten is niets voor mij en ik heb het goed naar mijn zin. Vooral mijn eigen kleinzoon les geven was zeer bijzonder voor mij.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.