Home / archiefcentraal / zvoschutte wint met dubbele cijfers

zvoschutte wint met dubbele cijfers

De wedstrijd werd fanatiek begonnen door beide partijen maar in een via snelle counter van aanvoerder Stefan Buitenhuis was het Leon Makkinga die de score opende 0-1. Hierna volgden nog wat kansen voor ATIK maar het ontbrak ze aan scherpte of doelman Erik Logtenberg stond in de weg. Na een kwartier spelen was daar eindelijk doelpunt nummer 100 voor ZVO/Schutte Informatisering in de Eerste Divisie. Het was Koen Tip die Harm Jan in stelling bracht en deze schoot onberispelijk de 0-2 binnen. Een paar minuten laten werd Koen Tip zelf in stelling gebracht en met een mooie schijnbeweging op de keeper schoot hij de bal hoog in de kruising 0-3. Redmar Roelofs knalde vlak voor rust nog een bal hoog in de kruising en zo was het alweer 0-4. Een gele kaart voor de keeper van ATIK wegens commentaar zorgde ervoor dat de tweede helft met een man meer kon worden begonnen.

De tweede helft werd dus aangevangen met een man meer situatie en met het snel rondspelen van de bal duurde het niet lang of de 0-5 werd binnen getikt door opnieuw Harm Jan Tip. Stefan Veenstra kon met een mooie solo actie doorlopen, uithalen en scoren 0-6. De keeper van ATIK kwam niet meer terug want er werd besloten om met een extra veldspeler wat meer grip op ZVO/Schutte Informatisering te krijgen. Redmar Roelofs tekende voor de 0-7.

Met deze 0-7 voorsprong begon de klad er toch een beetje in te komen en het mocht dan ook niet verrassend zijn dat er na knullig verdedigen een doelpunt werd weggegeven 1-7. Vijf minuten voor tijd werd de 1-8 uit een hele snelle counter gescoord door Stefan Buitenhuis maar binnen de minuut kwam ATIK ook weer langs en stond het alweer 2-8. Koen Tip tekende nog aan voor de 9-2 en

10-4 en scoorde deze avond dus 3 keer.

Concurrent zvv Sparta had deze avond ook gewonnen met 7-4 van Anatolia en zo blijft de achterstand een punt met nog een wedstrijd op het programma. De volgende wedstrijd is op woensdag 27 april thuis tegen ESA uit Arnhem. Deze wedstrijd begint om 20.15 uur in de Carrousel in Ommen.

Kijk voor meer informatie en het actuele wedstrijdprogramma van zaalvoetbalvereniging ZVO/Schutte Informatisering op www.zaalvoetbalommen.nl of volg het 1e via TWITTER op ZVO1.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.