Home / archiefcentraal / zvoschutte informatisering kampioen

zvoschutte informatisering kampioen

Het vierde team van ZVO/Schutte Informatisering werd woensdag 6 april kampioen tegen HHC uit Hardenberg. Aangezien die wedstrijd laat op de avond werd gespeeld werd het kampioenschap van de veertiger en vijftigers op woensdag 13 april bij de thuiswedstrijd tegen Nieuwleusen gevierd.

Met nog twee wedstrijden te gaan is ZVO 4 niet meer in te halen door de concurrenten en moeten zij volgend jaar aantreden in de tweede klasse. Maar liefst 150 doelpunten werden gemaakt in twintig wedstrijden, een mooi gemiddelde van 7,5 doelpunten per wedstrijd.

Na afloop van het door Ommer Automaten en De Herberg gesponsorde team werd nog een kampioensfoto gemaakt. Bovenste rij: Erwin (muggie) Marsman, Henk Jan Roeten, Peter van der Sar, Danny van Enk en Hans van Lingen (De Herberg). Onderste rij: Jeroen Seisveld, Eric Logtenberg en Jan Huizing. Op de foto ontbreken, maar maken wel onderdeel uit van het kampioensteam: Hans Bakker, Gerrit Hengstman en Wilfried Hollak.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.