Home / archiefcentraal / zonnebloemloterij gaat weer van start

zonnebloemloterij gaat weer van start

Dhr. C.A. v.d. Wal, voorzitter van de Ommer afdeling hierover: “Wie een lot koopt, helpt het nationale Zonnebloemwerk, maar ondersteunt ook de activiteiten die wij lokaal verzorgen. We hopen dat dit een extra stimulans is voor mensen om loten te kopen”.

Trekking van de Zonnebloemloterij is op 24 oktober met een hoofdprijs van 15.000 euro en meerdere andere forse geldprijzen. Voor meer informatie over het plaatselijke Zonnebloemwerk kunt u contact opnemen met C.A. v.d. Wal 0529 – 451552 of J. van Dort 0529 – 452697.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.