Home / archiefcentraal / ziekenhuis hardenberg past bezoektijden aan

ziekenhuis hardenberg past bezoektijden aan

Aanvankelijk was er ook ’s morgens tijd ingeruimd voor bezoek. Dit is echter teruggedraaid omdat het dan te druk is op de verpleegafdelingen. Op de afdeling kraam/gynaecologie, kinder/jongerenafdeling, de IC/CCU en de PAAZ gelden afwijkende regels. Zo zijn partners van kraamvrouwen de hele dag welkom. Dit geldt ook voor ouders van opgenomen kinderen. Overig bezoek op de kinder/jongerenafdeling kan in overleg met de ouders terecht tussen 08.00 – 20.00 uur.

De IC kent verspreid over de dag drie korte bezoektijden. Op de PAAZ is bezoek doordeweeks in de avonduren welkom. Bezoek op alle afdelingen kan buiten de vaste tijden geregeld worden in overleg met patiënt en verpleegkundige. Patiënten zullen behoefte hebben aan contact met familie en vrienden. In het belang van alle patiënten is echter continu bezoek en meer dan twee per patiënt niet wenselijk. Dit is te vermoeiend voor de patiënt. Voor een volledig overzicht van de bezoektijden, zie de website: www.sxb.nl/ziekenhuiszorg/bezoekers/bezoektijden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.