zestiende editie van de beverwijkloop balkbrug

De jeugd tot en met negen jaar start om 13.40 uur, van tien tot en met twaalf en dertien tot en met vijftien jaar starten tegelijk om 13.55 uur aan de vijftienhonderd meter. Eerst wordt er om 13.00 uur gestart voor de vijf kilometer en na de jeugd start om 14.30 uur de tien kilometer. Op alle afstanden zijn prijzen te winnen, op de tien kilometer zijn zelfs verenigingsklassementen voor heren en dames te behalen en voor iedere deelnemer een fraaie herinnering.

Alle info op www.duursportpromotiebalkbrug.nl en vooraf is inschijven mogelijk via www.inschrijven.nl, afhalen startnummers vijf en tien kilometer in de sportkantine De Balk, de jeugd ontvangt deze nabij start/finish.

Vooraf staat er nog een clinic gepland voor de jeugd op 11 mei om 18.30 uur vanaf de Zwolseweg in Balkbrug. Verder is er op 7 mei een recreatieve duurloop voor diverse afstanden vanaf De Wheem in Oud Avereest om 10.00 uur. Zowel voor recreanten, wedstrijdlopers als nordic walkers, echter geheel voor eigen risico.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.