youpi hij is er

Dat is het startschot voor een vernieuwend kampeerconcept, dat teruggrijpt op een gezonde natuurlijke levensstijl, waarin buiten leven centraal staat.

Een vernieuwd kampeerconcept

De Youpi! Lodge is een nieuw kampeerconcept, door de familie Hagedoorn zelf bedacht en ontwikkeld. Deze stoere, robuuste lodge met ‘tentlook’ biedt het gevoel van kamperen met het comfort van een bungalow. De hoogwaardige en sfeervolle accommodatie biedt ruimte aan maximaal 6 personen. In en rondom de lodge zijn alle voorzieningen voor een bijzonder en comfortabel verblijf. Mede door de overkapte veranda heeft de lodge een echte buitenbeleving. De nieuwe accommodatie is bijzonder goed geïsoleerd, waardoor gasten er ook in de sfeervolle herfst en winter comfortabel kunnen verblijven.

Buiten leven

Beerze Bulten is continu bezig met het verbeteren van de recreatiebeleving. Zij bieden vele bijzondere activiteiten; zo was Beerze Bulten onder andere de eerste camping in Nederland met een wellness aanbod. Ook verzorgen ze onvergetelijke vakanties door het aanbieden van een uniek en steeds wisselend activiteitenprogramma.

Gerrit-Jan Hagedoorn schetst de missie voor de toekomst: “Gasten kiezen voor Beerze Bulten om te genieten van een onbezorgde vakantie, dicht bij de natuur. Er zijn diverse voorzieningen aanwezig op het gebied van wellness en sport, voor een gezonde en ontspannen vakantiebeleving. Doordat de individuele gasten meer ruimte, voorzieningen en privacy krijgen, wordt de komende jaren de totale capaciteit van de camping ingekrompen. Er komen diverse luxe verblijfsvormen bij, die goed aansluiten bij het comfortabel buiten leven, waaronder de ‘Youpi! Lodges’.”

Vrijetijdspark Beerze Bulten biedt al jaren een unieke en complete vakantiebeleving, met als uitgangspunt dat gasten ‘jankend’ de camping verlaten, jammer dat de vakantie weer voorbij is. Vorig jaar kwam het bedrijf nog uitgebreid in het nieuws toen ze zich afmeldden voor de verkiezing van beste EuroTop camping van de ANWB. Een prijs die ze al 5 keer hadden gewonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.