Home / archiefcentraal / vrijwilligerscafe in ommen

vrijwilligerscafe in ommen

Vrijwilligerscafé houdt op woensdag 25 mei 2011 van 19.30 uur tot 21.30 uur haar thema-avond in de Flater in Ommen. Het thema is ‘Toekomst van het vrijwilligerswerk in Ommen’. Het doel van de avond is om input te krijgen voor het vrijwilligersbeleid.

Welke wensen en behoeften hebben vrijwilligers en organisaties en wat zijn de knelpunten. Ontwikkelingen die spelen wat gevolgen kan hebben voor het vrijwilligerswerk en hoe kijkt men aan tegen het huidige beleid en de ondersteuning door het Vrijwilligerssteunpunt. In een viertal workshops kan met elkaar gesproken worden aan de hand van thema’s. Wethouder Scheele zal de avond inleiden.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.