Home / archiefcentraal / voorjaarswandeltocht in vilsteren

voorjaarswandeltocht in vilsteren

. Af en toe is het klimmen en dalen. Daardoor kunt u regelmatig genieten van mooie uitzichten over heidevelden, meanders van de Vecht en verschillende folleys. De wandeling voert u over onverharde paden door het prachtige bosrijke gebied.

De activiteitencommissie houdt zondag 1 mei deze voorjaarswandeltocht. Tussen 10.00 en 13.00 uur kunt u starten vanaf de parkeerplaats naast de kerk. Er kan gekozen worden tussen een lange (10 km) of een korte (5 km) route. Tegen betaling van 3 euro per persoon (kinderen tot en met 12 jaar 1,50 euro) ontvangt u een uitgebreide omschrijving van de bezienswaardigheden die u onderweg tegen komt.

Na de wandeltocht bent u van harte welkom in het landgoedcentrum voor een heerlijke pannenkoek met daarbij een kop soep, koffie of een glaasje fris. De opbrengst van deze activiteit komt geheel ten goede aan het restauratiefonds van de Willibrorduskerk

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.