Home / archiefcentraal / volleydames flash verliezen laatste wedstrijd

volleydames flash verliezen laatste wedstrijd

De tegenstander Stanfries dames1 draait ook onderin de tweede divisie en is genoodzaakt nog een aantal punten te behalen om in deze divisie te blijven spelen. De eerste set startten de dames uit Nieuwleusen vol overtuiging en strijdlust. De eerste set werd gewonnen met 25-17. In de tweede set trokken de dames de lijn goed door en ook deze set ging naar De Hypotheekgroep-Flash. In de derde set kreeg de coach van de tegenpartij een gele en rode kaart, hierdoor gingen de gasten met meer vechtlust spelen en hier hadden de dames uit Nieuwleusen geen antwoord op, de set ging verloren met 22-25.

In de vierde set gingen de dames er vol voor om in de laatste thuiswedstrijd een overwinning te behalen, maar de set gaat naar de tegenstander met 21-25. Een vijfde set moest de beslissing gaan brengen wie er met de winst vandoor zou gaan. Al snel keken de dames tegen een achterstand van 2-7 aan, er werd nog weer teruggeknokt maar de set ging verloren met 09-15. Een 3-2 nederlaag voor De Hypotheekgroep-Flash.

Volgende week zaterdag spelen de dames hun laatste wedstrijd van het seizoen uit naar Animo’68 in Assen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.