Home / archiefcentraal / volleybaldames zonder punten naar huis

volleybaldames zonder punten naar huis

De dames uit Nieuwleusen hebben vier sets lang gevochten tegen het in de middenmoot geklasseerde team. Met elke set een kleine achterstand op het telbord, lukte het de dames niet om ook maar één set winnend af te sluiten. Wat al een paar weken in de lucht hing, is nu definitief geworden. Met nog twee competitiewedstrijden te gaan, degradeert Flash dames 1 dit jaar in de tweede divisie. Volgend jaar zal het team weer meedraaien in de derde divisie.

Aankomende zaterdag speelt Flash haar één na laatste competitiewedstrijd van dit seizoen thuis tegen Stanfries uit IJlst. De dames uit IJlst bezetten de tiende plek in de tweede divisie, wat betekent dat het een aan elkaar gewaagde strijd kan worden. De wedstrijd begint om 16.30 uur in Sporthal de Schakel.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.