volleybal bekerfinales in ommen

Het is de derde keer dit seizoen dat de volleybalbond een toernooi bij Volco Ommen laat spelen.

Beker

In de eerste wedstrijd van de halve finale staat de kampioen van de regiodivisie Olhaco tegenover Veracles 3. Groninger studenten schakelden verrassend Volco uit en gaat nu vol enthousiasme en onbevangen voor de beker. Het zou voor Veracles de derde bekertriomf op rij betekenen. In de andere halve finale treffen de echte cupfighters van de Meeuwen uit Zuidhorn en de Bevers elkaar. De Groninger dames komen vooral om het seizoen op een mooie manier af te sluiten. Het door blessures geplaagde team uit Lemelerveld hoopt in de aanloop naar de PD wedstrijden via het bekertoernooi nog iets van het seizoen te maken. Beide halve finales beginnen om 12.00 uur. De winnaars treffen elkaar om 16.00 op het centercourt van de Carrousel.

Bij de eindronde van de heren wordt veel spektakel verwacht. De Meeuwen dat al een prachtig voorjaar beleeft door zich veilig te spelen in de regiodivisie gaat voor het hoogste, maar treft in de halve finale wel VELU/DFS uit Hoogezand aan de ander kant van het net. Een ploeg die niet alleen in het bekertoernooi scoort maar ook de kampioensbeker van de promotieklasse al omhoog mocht houden. Hun aanloop naar Ommen 2011 is duidelijk. In de andere halve finale gaat Emmy Side Out uit Slagharen tegen de zelfbenoemde favoriet Stentor uit Haren op zoek naar roem met eeuwigheidswaarde. De heren beginnen om 14.00 aan hun halve finale en om 18.00 is de hele zaal gereserveerd voor de finale.

Topjeugd

Rondom de eindronde van het bekertoernooi worden de eerste ballen van seizoen 2011-2012 ook al weer gespeeld. Acht meisjes A teams waaronder Volco proberen zich te plaatsen voor de topklasse. Volco treft onder andere VC Sneek, Olhaco en de Bevers. Het indelingtoernooi begint om 9.00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.