Home / archiefcentraal / volco ommen wint laatste competitieduel

volco ommen wint laatste competitieduel

Helemaal zonder slag of stoot ging dat niet. Niet geheel spanningsvrij door de versterkte degradatieregeling die geldt in de regiodivisie Noord Oost was een 4-0 overwinning een must om niet afhankelijk te zijn van de resultaten in de ander sporthallen, waar de wedstrijden ook nog een later op de dag zouden beginnen.

De ploeg van Jolanda Logtenberg begon evenwel overtuigend aan de wedstrijd en maakte duidelijk wat de bedoelingen waren. 25-17. DOK, op zoek naar het ene setje bleef vechten voor wat het waard was en in de tweede omloop bracht het de dames van Volco bijna aan het wankelen. De verlenging van de set was het evenwel Volco dat het hoofd het meest koel wist te houden en met 27-25 de stand naar 2-0 bracht.

Daarmee was het verzet van de Drentse dames gebroken. De derde set werd overtuigend met weer 25-17 gewonnen en kon aan de laatste set van het seizoen worden begonnen. Dat er voor DOK zaterdag niets te halen viel werd al snel duidelijk en als de bloemen en kado’s zijn binnen gebracht neemt Volco met veel applaus afscheid van Monique Welink die verder gaat bij Volco 2 en Denise Baas die haar studie in Groningen gaat combineren met volleyballen bij Veracles. De laatste vijf punten zijn weer voor Volco dat met een uitstekende 25-10 op eigen kracht het verblijf in de regiodivisie veilig stelt.

Meer informatie is te vinden op volco-ommen.nl Volco eindigt dit seizoen met 59 punten als zevende in de regiodivisie.

De eindstand:

1 Olhaco DS 1 22 77 Kampioen

2 Tjoba DS 1 22 76 PD wedstrijden

3 Donitas DS 3 22 73

4 Annen DS 1 22 66

5 Flash/Veendam DS 1 22 66

6 De Meeuwen DS 1 22 62

7 Volco DS 1 22 59

8 Dalen DS 1 22 57

9 De Bevers DS 1 22 56 PD wedstrijden

10 DIO/Bedum DS 1 22 35 Degradatie

11 TFM/DOK DS 2 22 17 Degradatie

12 SSS/E DS 1 22 16 Degradatie

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.