vinkenbuurt winnaar koersbaltoernooi

De uiteindelijke winnaar moest komen uit het saldo van het aantal gescoorde paarpunten voor.

Teamcaptain mevrouw Hennie Noordergraaf mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Tweede werd ‘De Goede Koers 1’ uit Stegeren. Derde was het team van ‘Dante 3’ uit Ommen en de vierde plek was voor het team uit Oudleusen. Na een stroeve start, omdat twee wedstrijden niet op tijd konden beginnen, kon uiteindelijk toch op tijd de prijsuitreiking plaatsvinden. Scheidsrechter Gerd van der Zwaluw uit Deventer hoefde niet vaak in actie te komen. Het team van ‘Dante 2′ uit Ommen, vorig jaar het winnende team in Gramsbergen, speelde nu onder Dante 1’ en kwam niet verder dan de tiende plaats. De algehele voorbereiding en wedstrijdleiding was namens de ondersteunende werkgroep in handen van Antoon Sibelt van Welzijn Ouderen Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.