Home / archiefcentraal / verdachte vernieling kindergraven aangehouden

verdachte vernieling kindergraven aangehouden

Na het horen van de jongens, bleek dat één van hen vermoedelijk verantwoordelijk is voor de vernielingen. Het gaat om een 21-jarige jongen uit Slagharen. Tegen hem wordt een dossier opgemaakt. De jongeren waren die nacht staande gehouden net buiten de begraafplaats, omdat een getuige hen op de begraafplaats had gezien. Omdat het op dat moment nog niet duidelijk was dat er strafbare feiten waren gepleegd, zijn toen alleen hun namen genoteerd. De volgende ochtend werd duidelijk dat er grafstenen, plantjes en ornamentjes op de graven vernield waren. De jongens konden toen alsnog worden aangehouden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.