Home / archiefcentraal / veertig jaar spelend lid wordt beloond

veertig jaar spelend lid wordt beloond

Na veertig jaar competitie te hebben gespeeld voor de Volleybal Hypotheekgroep Flash is Jan van der Hoek op de laatste competitiedag door de vereniging in het zonnetje gezet. In 1971 is Jan met het volleyballen begonnen en kwam toenertijd uit voor het eerste herenteam. Tegenwoordig is hij actief bij Heren2. Ook zijn vrouw en kinderen zijn inmiddels door het volleybalvirus besmet. Uit handen van voorzitter Theo Post ontving van der Hoek een oorkonde en een fles wijn.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.