vechtdal centraal live vanaf huisentuinfair

“We staan hier om naamsbekendheid op te bouwen voor mijn bedrijf, onlangs zijn we verhuisd van Zwolle naar Nieuwleusen.” Naast het schminken houdt Anita zich bezig met demonstraties Bodypainting en binnenkort doet ze mee aan de wereldkampioenschappen Bodypainten in Oostenrijk. Ondertussen is ze het gezicht van Yara aan het omtoveren tot een glitterzeepaard. Xandra Bregman komt net kijken op de fair.“Ik heb nog niet veel gezien, mijn dochter wil eerst graag geschminkt worden.”

De Huis&Tuinfair is nog geopend tot vanavond 19.00 uur aan de Oosterhulst in Nieuwleusen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.