van rees verlaat provinciale vvd fractie

Fractievoorzitter Job Klaasen feliciteert Van Rees mede namens de rest van de fractie van harte met zijn benoeming. “Wij wensen hem alle goeds toe. Gelukkig beschikken we over een uitstekende opvolger. Herman Pieper is al sinds 1981 bestuurlijk actief binnen de VVD en heeft als wethouder van Oldenzaal onder andere veel werk verzet op gebied van verkeer en vervoer. Wij zijn blij hem in onze fractie te mogen verwelkomen.”

Van Rees is opgetogen over zijn benoeming als wethouder. “Het kwam een beetje op een lastig tijdstip, net nu ik me aan het inwerken was binnen de Provinciale Staten. Maar als wethouder ben je direct uitvoerend bestuurder en dat lijkt me een nóg grotere uitdaging dan het Statenwerk. Ik heb onderzocht of een koppeling tussen beide functies mogelijk was, maar dat blijkt in de praktijk moeilijk te combineren. Bovendien wil ik elke schijn van belangenverstrengeling voorkomen”, meldt hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.