Home / archiefcentraal / twee personen gewond bij aanrijding

twee personen gewond bij aanrijding

De man wilde op de kruising linksaf slaan en daarna in de richting van Dedemsvaart rijden. Op de kruising verleende de 66-jarige man geen voorrang aan de op de voorrangsweg rijdende vrouw. Een aanrijding was het gevolg. In de auto van de 66-jarige man zaten drie inzittenden, een 78-jarige man, een 66-jarige vrouw en een 65-jarige vrouw, allen uit Hardenberg. De 78-jarige man en de 66-jarige vrouw raakten gewond en werden voor onderzoek naar het ziekenhuis in Hardenberg gebracht.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.