twee overijsselse kamipoenen voor gvn

Bij de pupil 1 was het vanaf het begin zeer spannend. De verschillen waren klein en om mee te doen voor de prijzen, moest er goed en zeker geturnd worden. Maar GVN had dat goed in de hand en was er de laatste weken veel getraind op de afwerking. En voor de podiumplaatsen, daar was het GVN dat de dienst uitmaakte. Daphne Schouten wist door haar stabiele oefeningen en hoge scores een eerste plaats te pakken. Phyllis Hilberink deed niet veel voor haar onder en pakte een tweede plaats. Felicia Westerhof werd derde en Yvanka Dunnewind zesde. Een volledig GVN podium waar de trainers uiteraard zeer tevreden over waren.

De turnsters waren aan elkaar gewaagd en een klein foutje kon je zomaar tien plaatsen terug werpen. Dit overkwam ook Henea van Dijken die door een mislukte afsprong op de brug haar eerste plaats in duigen zag vallen. Toch wist zij zich op de overige toestellen goed te herstellen en werd zevende. Kelly Veltmaat werd eenentwintigste.

Maar ook de turnsters bij de pupil 2 lieten van zich horen. Waar Loes van der Kolk in de voorronde al duidelijk had gemaakt dat ze de beste was, deed ze dat nu nog eens dunnentjes over. Ook Loes mag zich kampioen van Oversijssel noemen. Sanne Ophoff werd negende, Willeke Vos twintigste en Michelle van Leussen 3werd nummer vierendertig.

Een mooi dag voor de turnsters en trainers van GVN met een uitstekend resultaat. Volgende week is er weer een finale in Nieuwleusen maar dan van de zevende divisie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.