twee koren een concert

Zanggroep ‘Out of the Blue’ uit Nieuwleusen en Popkoor 4Ever Young uit Dalfsen geven op donderdag 14 april in Zaal Kappers in Hoonhorst een gezamenlijk concert. Het initiatief voor dit concert werd geboren tijdens de promotietocht afgelopen juni voor de voorstelling MAGIC van zanggroep ‘Out of the Blue’ toen enkele leden van de zanggroep koffie dronken bij Zaal Kappers.

Tijdens een gesprek met de eigenaren werd het plan geopperd een concert te organiseren in Hoonhorst. Zanggroep ‘Out of the Blue’ heeft Popkoor 4Ever Young benaderd om mee te werken aan dit concert. Na bij elkaar op bezoek te zijn geweest waren de afspraken al snel gemaakt.

Popkoor 4Ever Young is een kleine vereniging met ambitie. De zestien leden van dit koor zingen onderleiding van Margriet Evers à capella drie- en vierstemmige popsongs. Het repertoire bestaat uit songs van Sting, Cat Stevens, Bette Middler, Joe Jackson en vele anderen.

Zanggroep ‘Out of the Blue’ heeft dertig leden en wordt gedirigeerd door Rineke Marwitz. Er wordt vier-, zes- en achtstemmige muziek uit alle tijden en genres gezongen, zowel à capella als met begeleiding. Het repertoire bevat onder andere muziek van Elton John, Lennart Nijgh, Sinéad O’Connor, maar ook klassiekers van Brahms, Schubert of Monteverdi schuwt het koor niet.

Het belooft een kleurrijke en muzikale avond te worden, waarbij de beide koren enkele nummers samen zingen. De beide koren zijn erg enthousiast en willen graag laten horen dat zingen in een koor wervelend en absoluut niet suf is.

De avond begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar aan de zaal en via www.blueonline.nl of www.popkoor-4everyoung.nl . Voor kinderen tot en met twaalf jaar is de toegang gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.