Home / archiefcentraal / twee gewonden bij aanrijding balkbrug

twee gewonden bij aanrijding balkbrug

De 54-jarige man zag dat de vrouw wilde oversteken maar kon de auto van de vrouw niet meer ontwijken en raakte deze in de flank. De auto van de 48-jarige Lemelervelder botste vervolgens achterop de auto van de man uit Goor. De 54-jarige man uit Goor en een inzittende, een 50-jarige vrouw uit Goor, raakten bij de aanrijding gewond en werden voor nader onderzoek/behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Naar het ongeval wordt ene onderzoek ingesteld.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.