Home / archiefcentraal / turnsters gvn komen te kort voor podium

turnsters gvn komen te kort voor podium

Toch was het resultaat niet verkeerd. Esme Strijker 27e, Fleur Stolte 25e, Laura Kouwen 12e en de beste van deze turnsters was Claire Schuurman met een 9e plaats. Claire was op diverse toestellen de beste maar op de balk ging het allemaal niet zoals het moest en daardoor zakte ze een aantal plaatsen.

Toch kunnen deze meisjes terugzien op een goed wedstrijdseizoen en zijn er zeker verbeteringen te verwachten zijn voor het komende seizoen. Volgende week zullen turnsters op diverse wedstrijden in aktie komen. Zowel in Doetinchem bij de districtsfinale derde divisie als bij de allerjongste turnsters zes en zeven jaar in Nieuwleusen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.