toppoint wint vakprijs supplier of the year

Lensen Toppoint uit Bergentheim is woensdagavond uitgeroepen tot ‘Supplier of the Year 2011. Deze vakprijs voor de beste supplier van premiums en relatiegeschenken is een initiatief van het vakblad PromZ Magazine en wordt ondersteund door de branchevereniging Platform Promotional Products. De award werd voor het negende achtereenvolgende jaar uitgereikt tijdens het jaarlijkse PromZ Event in de Jaarbeurs te Utrecht.

PromZ Event is de grootste beurs in de Benelux voor relatie- & actiemarketing. Deze beurs wordt elk jaar in april gehouden. Ruim 6000 professionals uit het bedrijfsleven komen naar deze beurs om zich te oriënteren op het aanbod van promotionele diensten en producten. Directeur Bas Lensen mocht uit handen van Hans Poulis, voorzitter van de vakjury, de prijs in ontvangst nemen. De prijs gaat ieder jaar naar een supplier die een ‘outstanding performance’ heeft geleverd. Belangrijke criteria voor de toekenning van de prijs zijn onder andere innovatie, betrouwbaarheid, communicatie, presentatie, vakkennis, productassortiment, ondersteuning van het handelskanaal en een voorbeeldfunctie voor de promotionele productenbranche.

“Wij zijn als bedrijf ontzettend trots dat wij deze prijs in de wacht hebben weten te slepen”, vertelt Bas Lensen. “Het is een erkenning vanuit de markt dat Toppoint de juiste koers vaart. De afgelopen jaren hebben wij, ondanks de crisis, fors geïnvesteerd in ons personeel, machines, service en hebben wij gezamenlijk de schouders eronder gezet. Vooral onze vernieuwde website en het daaraan gekoppelde extranet heeft ons een enorme boost gegeven. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat wij dit jaar al de prijs zouden winnen. Aangezien wij nog midden in het proces zitten. Wij hebben onszelf de tijd gegund om Toppoint strategisch verder te ontwikkelen binnen de mogelijkheden die de markt biedt. De markt is erg positief en dat betekent dat we op de goede weg zijn. Maar daarom is de uitdaging nog groter om deze prijs volgend jaar opnieuw te winnen, dat zou pas echt fantastisch zijn”, aldus een zeer tevreden Bas Lensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.