theo otten en diny fransen zijn golfkanjers

Voor een rondje van 60 slagen over achttien holes kreeg zij deze ronde tien punten in het stableford tussenklassement bijgeschreven. Tevens speelde zij haar handicap met een vol punt naar beneden tot 10,9.

Gerard Hulsman uit Lemelerveld kreeg voor zijn ronde van 59 slagen, 40 stableford punten en negen wedstrijd punten bijgeschreven. Bert Wolbers uit Nijverdal kreeg voor zijn ronde van 76 slagen, 37 stableford punten en acht wedstrijd punten. Deze drie spelers speelden dan ook hun handicap naar beneden.

Dat is ook het leuke van stableford dat men punten kan scoren waarbij rekening gehouden wordt met het niveau op dat moment. Bert Duerink uit Lemele had 59 slagen nodig, goed voor 36 stableford en zeven wedstrijd punten. Henk Bendijk uit Lemele, Jan Hekman uit Ommen, Theo Otten uit Heeten, Martin Holterman uit Hasselt en Herman Scholten uit Nijverdal scoorden allen 35 stableford punten en kregen ook allen zes wedstrijd punten bij geschreven in het tussen klassement, na hun respectievelijke rondes van 64, 59, 54, 57 en 56.

Bij het strokeplay gaat het om de benodigde slagen welke nodig zijn om de achttien holes te bedwingen. En Theo Otten kreeg in dit klassement de tien punten mee naar huis voor zijn rondje 54 of te wel Parr. Herman Scholten voor een ronde 56 de negen punten en acht punten waren er voor Martin Holterman na een ronde van 57 slagen. Jan Hekman, Gerard Hulsman, en Bert Duerink hadden 59 slagen nodig en kregen in dit klassement zeven punten bijgeschreven.

Na twee ronden gaat in het stableford klassement Bert Duerink op kop met veertien punten, gevolgd door Gerard Hulsman met dertien, die weer gevolgd wordt door Bert Wolberts met twaalf. Theo Otten staat in het strokeplay klassement op kop met achtien punten, tweede staat hier Herman Scholten en Bert Duerink met veertien punten.

De winnaars van vorig week Henri Deurink en Hans Strijkveen konden deze week geen potten breken, Hans wist nog net één punt in het strokeplay klassement te scoren. Zie voor de volledige uitslagen www.nppb.nl baan lemele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.