thema avond op de stekkenkamp

Wie zin heeft om een avondje gezellig uit te gaan en van gedachten te wisselen met mensen die ook kampen met geheugenproblemen, zal zich op z’n plek voelen in café ’t Stek op woensdag 13 april in de Stekkenkamp in Ommen.

In de bijzonder sfeervolle boerderij kunnen de gasten in een veilige omgeving aan de hand van een thema of in ongedwongen sfeer hun ervaringen uitwisselen. Professionele en vrijwillige begeleiders zijn aanwezig om met de bezoekers in gesprek te gaan. Het thema van deze avond is ‘communicatie’.

Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend en staat koffie en thee klaar. Het programma start om 19.30 uur, de avond duurt tot 21.30 uur. Je hoeft je niet aan te melden en de toegang is gratis, evenals het kopje koffie of thee.

Initiatief

’t Stek is een initiatief van de Saxenburgh Groep, Interakt Contour, Carinova Thuiszorg, Carinova Mantelzorg Ondersteuning, Hersenletselteam Overijssel, Afasievereniging Nederland, MEE IJsseloevers, Vereniging cerebraal, CVA Vereniging Samen Verder en Dimence. Het uitgaanscentrum is gevestigd in dagcentrum de Stekkenkamp aan de Beerzerweg 5b, 7731 PA Ommen. Wie meer informatie wenst kan contact opnemen met Dianne Waterink van InteraktContour 06–22509548 of met Gerrit van Dijk van de Saxenburgh Groep 0523–277000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.