theatervoorstelling loverboys in ommen

De voorstelling is bedoeld voor meiden van 12 tot en met 18 jaar én moeders. De voorstelling bestaat uit een interactieve theaterproductie van Theater THOT en een verwerking. Tijdens de verwerking worden een aantal stellingen behandeld over het thema loverboys. De voorstelling heeft als doel meiden preventief voor te lichten over het fenomeen ‘Loverboys’. De voorstelling duurt ongeveer anderhalf uur. De entree is 5 euro per persoon.

Het verhaal gaat over Lisa, een meisje van 15 jaar, die verliefd wordt op Mike. Marjon de vriendin van Lisa, begrijpt niet hoe Lisa aan die dure spullen en kleding komt en waarom ze zo snel met die jongen naar bed gaat. De moeder van Lisa toont weinig interesse in haar en het komt tot hevige ruzies. We zien hoe Mike ervoor zorgt dat de kloof tussen haar moeder en haar vriendin steeds groter wordt. Hij isoleert Lisa. Uiteindelijk vraagt Mike een wederdienst… Maar die wederdienst blijkt ‘seks’ met een vriend te betekenen. En dit is het begin van een fuik die zich steeds meer sluit. Uiteindelijk wordt Lisa tot seks met andere mannen gedwongen.

In verband met een beperkt aantal plaatsen is het zaak om tijdig te reserveren. Reserveren kan via mail mfolkersma@landstede.nl of via 0529-450827 op doordeweekse dagen te bereiken van 13.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen, contactpersoon Mirjam Folkersma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.