Home / archiefcentraal / succesvolle wedstrijddag voor turnsters okk

succesvolle wedstrijddag voor turnsters okk

Als eerste was Laura Grootens aan de beurt en zij deed mee in niveau 10 jeugd. Doordat de voorbereidingen niet optimaal waren bleven er wat punten liggen. Hierdoor kon helaas geen finaleplaats bemachtigd worden. Daarna kwamen Annieke Boer en Mirjam Olsman in actie. Zij deden mee met junior niveau 9, en hoewel beide oefeningen nog niet voor alle onderdelen perfect waren, behaalden ze toch een finaleplek.

In die zelfde ronde namen ook Willemijn Bezemer en Janine Reurink deel aan de plaatsingswedstrijd. Zij kwamen uit in Senior niveau 8 en draaiden beiden een uitstekende wedstrijd. Na een aantal toestellen stonden ze eerste en tweede, wat laat zien dat ze op hoog niveau mee draaien in de wedstrijdronde.

Vanwege een groot deelnemersveld werd de groep verdeeld over twee rondes, daardoor lieten de resultaten lang op zich wachten. Uiteindelijk bleek dat zowel Willemijn als Janine ruimschoots door zijn naar de finale.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.