Home / archiefcentraal / succesvolle kom in de kas dagen

succesvolle kom in de kas dagen

Ook in Klazienaveen was de opkomst goed en hebben bezoekers kennis kunnen maken met de opleidingen Bloemdesign van De Groene Welle uit Zwolle. Tijdens het evenement hebben vijf studenten Bloemdesign ter plekke demonstraties verzorgd en ruim negentig studenten zorgden in de voorbereiding voor een sfeervolle aankleding van het bedrijvencentrum in Klazienaveen.

Met materialen, zoals Cymbidiums, gerbera’s, rozen, chrysanten, bromelia’s en dergelijke, hebben de studenten laten zien welke creatieve mogelijkheden er zijn om ruimtes kleurrijk in te richten. De gebruikte producten zijn typerend voor de streek en werden beschikbaar gesteld door de telers uit de regio. De kleurrijke fotoreportage geeft een impressie van deze geslaagde dag.

De Groene Welle deed mee aan het evenement om haar plantenteelt en bloemopleidingen onder de aandacht te brengen. De Groene Welle in Zwolle biedt verschillende bloemdesignopleidingen. In alle opleidingen komt de praktijk ruimschoots aan de orde. Op dit moment volgen circa 120 studenten een bloemopleiding. Tijdens Kom in de kas was het vmbo van De Groene Welle vertegenwoordigd in Ijsselmuiden en de plantenteeltopleidingen in Ens.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.