studenten organiseren een geslaagd concours

Positieve reacties waren er van alle kanten en de deelnemende ruiters zetten hun beste been voor.

Zowel bij het springen voor de vierjarige paarden als de klasse ZZ ging de eerste prijs naar Christel Kalf, een oud-leerlinge van De Groene Welle. Bij de vijfjarige springpaarden is de eerste plek veroverd door Mas van Veenendaal; hij zadelde zijn paard Bjorn. Micheal Greeve en zijn paard Cassano waren in de klasse Z de beste combinatie.

In de Z dressuur hebben Linda Lammers en docente van De Groene Welle, Martsje Bergsma, de prijzen in de wacht gesleept. Ook Nicky Snijder had een succesvolle dag met haar paarden Casapou en Karlshovens Armani . Zij won in de klassen B en M dressuur. Ook bij de dressuur pony’s is er goed gereden. In het L1 sleepten Laura Eilander en Martijn Blankvoort de prijzen binnen en in de B waren dit Isis Hazelhof en Noëla van Hamont.

Het was een superdag met volledige inzet van alle organisatoren van het schoolconcours. Dit waren de derdejaars studenten van de opleiding Paardenhouderij en Paardensport van De Groene Welle uit Zwolle. Het was een zeer leerzame ervaring voor de studenten om de grote verantwoordelijkheid van een officieel hippisch evenement te moeten dragen. De samenwerking met het bedrijfsleven in de vorm van Stal Jagtlust is zeer goed verlopen en zeker voor herhaling vatbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.