Home / archiefcentraal / stimuleringssubsidie voor vecht gospel festival

stimuleringssubsidie voor vecht gospel festival

Op zaterdag 23 april zullen tweeentwintig gospelkoren en bands uit heel Nederland afreizen naar de Trefkoele in Dalfsen. Vanaf 09.30 uur gaan zij doorlopend optredens verzorgen in twee verschillende hallen. Naast deze optredens zijn deze dagen bedrijven en stichtingen aanwezig in de vorm van standplaatsen, is er een kinderplein met theater Operation Rescue en worden er diverse workshops ( onder andere zangtechniek, songwriting ) gegeven. Om 18.00 zal de burgemeester van Dalfsen, Han Noten, de Vecht Gospel Award uitreiken.

De dag wordt afgesloten met een groots concert. Met optredens van Gerald Troost en band, Newday uit Zwolle, Dance4Him (uitzonderlijke Franse dansers) en als hoogtepunt de uit Belfast afkomstige Ierse topformatie Rend Collectief Experiment. De optredens worden ondersteund door de enthousiaste presentator/ spreker Janco Zijlstra.

Informatie en het online reserveren van toegangskaarten is mogelijk via www.mastermind4you.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.